After dinner w/ HATO
-詳細-
日時 : 4/26 Open 18:40 / Start 19:00 / Close 22:30
場所 : 農人-note- @note_matsumoto
長野県松本市中央3丁目3-5
料金: ¥18,000- (ペアリング込み、税込)
予約数: 6組限定
予約受付方法: 公式InstagramのDM、または予約フォームからご連絡ください。
1. お名前
2. 電話番号
3. 人数
4. アレルギーや苦手食材
東京初台にお店を構えるHATOの野村昂史、三坂昂汰のお二人を迎え、after dinnerを6組限定で開催いたします。
“local”, “natural”, “convivialité”をテーマに長野県の食材などを使ったコース料理とお料理に合わせたペアリングをご用意いたします。
野村昂史 @nom_91
南青山 『L’AS』でスーシェフを担うなど3年半勤務後、2021年にHATOをオープン。現在、安曇野で数年かけ新しくレストランを開く準備中。
三坂昂汰 @kota_misaka
南青山『L’AS』にて5年勤務後、HATOに加わる。
ワインバー 『Ça va?』や渋谷の名店 『Libertin』にて20代を対象にした『Young LIBERTIN』といったイベントを開催するなど個人でも精力的に活動。
また、開催場所は、昨年オープンした朝食、ランチを主に提供する農人(note)さんにて行います。
お店は、城下町らしい風情のある内装となっており空間からも楽しむことができます。
ご予約はDMまたは、プロフィールのリンクからお受けいたします。ご質問等お気軽にご連絡ください!
【after dinner w/ HATO】
Following the event, we will host an exclusive after-dinner experience for six groups, featuring Takafumi Nomura and Kota Misaka from HATO, a renowned restaurant based in Hatsudai, Tokyo.
The dinner will showcase a course menu inspired by “local,” “natural,” and “convivialité,” using ingredients from Nagano Prefecture, paired with carefully selected beverages.
Takafumi Nomura @nom_91
After working for 3.5 years as a sous-chef at L’AS in Minami-Aoyama, he opened HATO in 2021. He is currently preparing to launch a new restaurant in Azumino in the coming years.
Kota Misaka @kota_misaka
After five years at L’AS, he joined HATO. He is also actively involved in personal projects, such as running the wine bar “Ça va?”and organizing events like “Young LIBERTIN” at the renowned Libertin in Shibuya, aimed at younger audiences.
-Detail-
Date: June 26th Open 18:40 / Start 19:00 / Close 22:30
Location: 農人-note- (@note_matsumoto)
3-3-5 Chuo, Matsumoto, Nagano
Price: ¥18,000 (includes pairing, tax included
※Limited to 6 groups
Reservation via Instagram DM
Please send the following details:
1. Name
2. Tell
3. Number of Guests
4. Food Allergies or Dietary Restrictions
Feel free to DM us with any questions!